Centraal Netwerk Voor Vastgoedstylisten (CNVV)

Meubelverhuur voor vastgoedstylisten


House of KIKI opleiding en netwerk voor verkoopstylisten, biedt voor alle huizenverkopers met een lege woning, de oplossing met meerdere meubelverhuurbedrijven, verspreid door het hele land.

Uit onderzoek door House of KIKI blijkt dat 70% van de woningen die langer dan 1,5 jaar te koop staan, binnen drie maanden worden verkocht na verkoopstyling. In de meeste gevallen betreffen het hier leegstaande woningen of woningen met gedateerde meubels.
De meubelverhuurbedrijven van House of KIKI kunnen binnen drie werkdagen iedere woning, van villa tot 2-kamerappartement, in heel Nederland voorzien van meubels en accessoires, maar ook vloeren en overige kluswerkzaamheden.

Kirsten Slager, directeur van House of KIKI: "Wij worden als landelijke organisatie voor vastgoedstylisten regelmatig benaderd door makelaars die met lege panden in de maag zitten. Het blijkt dat woningen veel kleiner worden ingeschat door potentiƫle kopers, wanneer deze leeg staan. In ons netwerk van meer dan 150 CNVV-verkoopstylisten zitten meerdere meubelverhuurbedrijven die de huizenverkopers kunnen helpen met het inrichten van de leegstaande woning of modelwoning."

Bent u ook op zoek naar een House of KIKI vastgoedstylist die uw leegstaande woning kan inrichten? Klik dan op het landkaartje van het CNVV op uw provincie en vind een MEUBELVERHUURBEDRIJF in uw stad of omgeving! Of klik hier voor het document met alle House of KIKI vastgoedstylisten met een meubelverhuurbedrijf.

Verkoopstyling House of KIKI       Verkoopstyling House of KIKI